Нашата енергийна концепция на бъдещето За дома днес

Предимства на решенията на MOON за частни клиенти са елегантният и компактен дизайн и опростеното управление.

MOON
Wallbox Basic

До 11 kW мощност на зареждане
1
Просто, безопасно, бързо
2
Вкл. DC модул за неизправност
3

MOON
2Go пълен комплект

Блутут и Смартфон апликация
1
Регулиране на подаваната мощност
2
Може да се използва навсякъде
3

MOON
Wallbox Connect

До 2x 22 kW мощност на зареждане
1
Интелигентен контрол на мрежата
2
Интеграция на данни чрез OCCP протокол
3

MOON
AC Charger

Интелигентна станция за зареждане
1
До 2 точки за зареждане
2
Динамично управление на натоварването
3

MOON
Групата продукти на Wallbox

Интелигентна технология за зареждане
1
"Мощност" и "интелигентни" режими на зареждане
2
До 22 кВт мощност на зареждане
3

MOON
Домашна акумулаторна батерия

10 години гаранция
1
10 000 цикъла на зареждане
2
"Произведено в Германия"
3

PLUG & PLAY

Девизът е Plug & Play: Съоръженията са лесни за инсталиране и бързо могат да бъдат свързани със съществуващата фотоволтаична инсталация. Те действат напълно автоматизирано и не се нуждаят от техническо обслужване. С решенията на MOON зареждате електромобила си бързо и безопасно.

КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА MOON

С домашната акумулаторна батерия MOON съхранявате произведената от Вашата фотоволтаична инсталация енергия, като с това ставате по-малко зависими от енергодоставчика и решавате проблема със спиранията на тока.

Други продукти на MOON Производство и съхраняване на енергия

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.

MOON домашна акумулаторна батерия

Съхранявайте произведената от фотоволтаичната инсталация екологична слънчева енергия и я използвайте по-късно за зареждане на електромобила си.

Често задавани въпроси

Какво трябва да имам предвид при покупката на Wallbox?

В зависимост от наличната домашна инсталация и желания електромобил, следва да се обърне внимание на следните параметри: Мощност на зареждане на Wallbox, мощност на зареждане на автомобила, пригодност за използване на Wallbox на открито, включване в Smart Home решения, възможности за заключване на Wallbox и включване в системи за отчитане.

Как се осъществява електрозахранването на моята Wallbox?

По принцип съществуват две възможности за зареждане на Вашия електромобил - използване на наличния договор с електродоставчик или инсталиране на фотоволтаична инсталация.

С фотоволтаичната инсталация сами произвеждате слънчева енергия и ежедневно пестите от сметките за електричество. Неизползваната слънчева енергия се прехвърля или към домашен акумулатор, от който може да се използва впоследствие, или директно към електромобила Ви за зареждане на акумулатора. Мощност на разположение.

Какви преимущества дава комбинацията между MOON Wallbox и домашна акумулаторна батерия MOON?

Изборът на MOON Wallbox и домашна акумулаторна батерия MOON Ви гарантира висококачествени продукти, разработени и произведени в технологичния лидер Германия.

Ако обаче тези два продукта се свържат с фотоволтаична инсталация, се получават допълнителни преимущества: Със собственото производство на електричество ставате по-малко зависими от енергодоставчика си. Спестявате неизползваните количества, които в момента не могат да се потребят в домакинството, и чрез MOON Wallbox зареждате електромобила си с произведено от Вас електричество.

Има ли полза от комбинирането на MOON Wallbox с домашна акумулаторна батерия MOON без фотоволтаична инсталация?

По принцип комбинацията между тези два елемента може да бъде рентабилна дори без да използвате фотоволтаична инсталация, например ако искате да зареждате домашната си акумулаторна батерия за междинно съхранение с евтин ток на нощна тарифа и след това да го използвате за зареждане на електромобила.

Откъде да получите компетентна консултация относно свързването на фотоволтаична инсталация, Wallbox и домашна акумулаторна батерия?

Марката Moon на Allmobil GmbH е Вашето лице за контакт по всички въпроси, свързани с електрическата мобилност. Изпратете запитване на имейл адрес: office(kwfat)moon-power(kwfdot)com

Имате ли други въпроси?

С готовност ще отговорим на Вашите въпроси. За целта, моля, попълнете нашия формуляр за контакт. Можете да се свържете с нас и на имейл адрес office(kwfat)moon-power(kwfdot)com.