MOON
Wallbox Basic

Естествената еволюция в управлението на зареждането у дома.

За все повече хора темата за опазването на околната среда придобива особена важност. Ето защо електрическата мобилност е актуална, както никога досега. Съвместима с всички електромобили и Plug-in хибриди. Зарядната станция за Вашия електромобил у дома: Най-доброто съчетание между технология, дизайн, функционалност и свързаност, обединени в една от най-модерните Wallbox в света. Чрез MOON Wallbox Basic зареждате Вашия електромобил с мощност до 11 kW лесно и сигурно. Независимо дали в гаражи, подземни гаражи, навеси или на мястото Ви за паркиране.

1 788,-* с вкл. 20% ДДС.

*Препоръчителна цена на Порше БГ ЕООД

Арт. № MOON3M801

С готовност ще Ви консултираме
С готовност ще Ви консултираме

Акценти

Мощност на зареждане
11 kW

с включен заряден кабел
с куплунг тип 2

Обработване
високо качество

Безопасност
Разпознаване на остатъчен прав ток

Технически характеристики

11 kW мощност

Мощността на зареждане на MOON Wallbox Basic е по-висока от тази на контактите тип Schuko. По-точно, мощността на зареждане е 11 kW, което е около 5 пъти повече, отколкото при включване в домашен контакт. Наред с това MOON Wallbox Basic има и други плюсове - опростено и удобно управление, безопасно боравене с включена защита и 4-метров кабел за оптимално зареждане на Вашия електромобил.

Безопасност

Чрез съблюдаване на всички законоустановени стандарти MOON Wallbox Basic гарантира 100% безопасност при зареждането на Вашия електромобил. Разпознаването на остатъчен прав ток, защитата срещу механични въздействия и температурният диапазон на използване от -25 до +50 °C осигуряват максимална безопасност.

Качествен продукт "Made in Germany"

Наред с удобството при използване и оптималното съотношение между цена и качество MOON Wallbox предлага и друго важно предимство - качествена обработка и технологично утвърдено производство в Германия, за да Ви осигури комфортно зареждане на Вашия електромобил за по-дълго време. Затова MOON Wallbox Basic не само е разработена в Германия, но и се произвежда там от световно утвърден доставчик на автомобилни компоненти.

Безопасно и бързо зареждане

Безопасно зареждане

Домашните контакти не са предвидени за дълги часове зареждане на пълна мощност. С мощност 11 kW MOON Wallbox Basic е разработена специално за зареждане на електромобили и не допуска претоварване на електрическата верига в дома.

Спестявате електричество

MOON Wallbox Basic е извънредно ефективна и има КПД до 98%. Това означава, че почти цялата енергия, получена от зарядната станция, на свой ред се отдава като полезна мощност на автомобила. Това пести време и пари.

Кратко време за зареждане

Пестите време поради по-краткото време за зареждане спрямо това от електрически контакт. Например за зареждане на VW E-Golf от стандартен контакт 230V с мощност 2,3 kW са нужни цели 17 часа. Със зарядната станция това време се намалява до около 5 часа.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Производство и съхраняване на енергия

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.

MOON домашна акумулаторна батерия

Компактна акумулаторна батерия за дома. Безпроблемно съхранение и гъвкаво подаване на електричество при максимално качество и дълъг експлоатационен живот.