MOON
Wallbox Connect

Компактен дизайн и максимална ефективност.

Компактната MOON Wallbox Connect позволява на Вас, Вашите клиенти и служители бързо и сигурно зареждане на електромобили. С мощност на зареждане до 2x 22 kW Wallbox предлага и възможност за едновременно зареждане на два електромобила. Можете по всяко време да проверите всички данни за разхода, времето за зареждане и разходите в онлайн портала. MOON Wallbox Connect позволява лесно и удобно свързване с наличния софтуер посредством LAN, WLAN или GSM модул. Променливите възможности за удостоверяване правят MOON Wallbox Connect универсално приложима.

от 2 998,-* с вкл. 20% ДДС.

*Препоръчителна цена на Порше БГ ЕООД

Арт. № MOON3M802

С готовност ще Ви консултираме
С готовност ще Ви консултираме

Акценти

Мощност на зареждане
до 22 kW

Удостоверяване
App, RFID

Интегриране на данни
Възможност за свързване през OCPP

управление на натоварването
динамично

Технически характеристики

Варианти за конфигурация

MOON Wallbox Connect може да се конфигурира в четири различни варианта: 1x 11 kW, 1x 22 kW, 2x 11 kW или дори до 2x 22 kW мощност на зареждане. Така Wallbox идеално се адаптира към Вашите потребности.

Висока степен на безопасност

Степента на защита IP44 (защита срещу докосване, отлагане на прах и водни пръски) и типът защита IK08 (срещи удар) осигуряват безопасно зареждане.

Стандартизиран протокол за зареждане

Това съответства на утвърдените от Международната електротехническа комисия МЕК 61851-1 изисквания и основни положения по отношение на зареждане на електромобили от електрическата мрежа.

Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди

Различни възможности за отчитане

MOON Wallbox Connect позволява интегриране на данни през OCPP 1.6. Така можете да включвате съвсем лесно наличните системи за отчитане и управление. Освен това MOON Wallbox Connect Ви осигурява готовност при въвеждане на бъдещи протоколи. Пример за това към днешна дата е готовността за въвеждане на стандартите ISO15118.

Зарядна колонка

Освен на стена, MOON Wallbox Connect може да бъде монтиран и на друго предвидено за тази цел място.

Мулти-свързаност

MOON Wallbox Connect позволява лесно и удобно свързване с наличния софтуер посредством LAN или WLAN. Не се налага да прокарвате допълнителни мрежови кабели.

Подробно докладване

Отчитане в реално време

Можете по всяко време да проверите данните за разхода, времето за зареждане и разходите в онлайн портала. По този начин разполагате с пълна прозрачност и можете да получите отчет за текущото потребление.

Кодирани данни

Всички данни за сесиите на зареждане се прехвърлят в кодиран протокол.

Преглед на профили на зареждане

За всеки процес на зареждане се създава идентификационен запис (ид. номер със зарядно устройство/потребител/регистрационен номер). Така можете да прегледате онлайн сесиите на зареждане и да проверите профилите на зареждане.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Производство и съхраняване на енергия

MOON ДОМАШНА АКУМУЛАТОРНА БАТЕРИЯ

Компактна акумулаторна батерия за дома. Безпроблемно съхранение и гъвкаво подаване на електричество при максимално качество и дълъг експлоатационен живот.

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.