MOON
2Go пълен комплект

Идеален за дома и при пътуване

С помощта на пълния комплект MOON2Go, зарядната станция Wallbox е преместена от стената на дома Ви в кабела за зареждане. Лесното обслужване в съчетание с високата ефективност вече привлякоха хиляди клиенти в цяла Европа. MOON2Go Charger демонстрира още по-убедително качество на продукта с предлаганите като опция Smart Features. Чрез гъвкавите възможности за експлоатация MOON2Go Charger осигурява връзка на Вашия електромобил с всеки енергоизточник - с мощност на зареждане до 22 kW. За неограничена гъвкавост - зареждайте навсякъде, бързо и безопасно.

2 700,-* с вкл. 20% ДДС.

*Препоръчителна цена на Порше БГ ЕООД

Арт. № MOON20271

С готовност ще Ви консултираме
С готовност ще Ви консултираме

Акценти

Мощност на зареждане
до 22 kW

Управление
чрез приложение

Качествен продукт
Made in Austria

Безопасност
Интегрирана защита срещу остатъчен прав ток

Зареждайте навсякъде бързо и безопасно

За голям брой марки

Зарядното устройство MOON2Go се предлага с куплунг за автомобила тип 1 или тип 2, които се поддържат при много модели електромобили. Чрез автоматичното разпознаване на адаптера зарядният ток автоматично се ограничава до максимално допустимата стойност за адаптера MOON2Go.

10 пъти по-бързо зареждане

Докато повечето включени в доставката с електромобила зарядни кабели предлагат едва до 10 ампера на фаза (2,3 kW), зарядното устройство MOON2Go позволява зареждане до 32 ампера на три фази. Така мощността на зареждане достига до 22 kW, което е почти десет пъти повече.

Качествен продукт "Made in Austria"

MOON2Go Charger е разработена и се произвежда в Щайермарк, Австрия. За нас високото качество е основен приоритет - така Ви осигуряваме комфортно зареждане на Вашия електромобил за по-дълго.

Приложението за смартфон MOON2Go

Заредено количество енергия
1
Експортиране на статистиката на зарежданията
2
Показване на енергийните разходи, спестените емисии на CO2, пробега
3
Ограничаване на енергията, която трябва да бъде заредена
4
Статистика на зарежданията, функция експортиране, общ инструмент за отчитане на енергията и др.
5
Безстепенна настройка на зарядния ток от 6A до 32A
6
Данни за тока, напрежението и мощността на всички фази
7
Стартиране или спиране на зареждането
8

Мобилно управление

Управлявайте Вашия пълен комплект MOON2Go съвсем лесно чрез приложението MOON2Go.

Пълна прозрачност

Показване на енергийните разходи, спестените емисии на CO2, измерване на мощността, записване на зареденото количество енергия, контрол на всички фази и др.

ПОВЕЧЕ ГЪВКАВОСТ

с опростено управление: стартиране и спиране на процеса на зареждане, безстепенна настройка на зарядния ток, ограничаване на зарежданото количество енергия и пр.

Технически характеристики

Автоматично разпознаване на адаптера

При използване на адаптера от пълния комплект, мобилното зарядно устройство автоматично го разпознава и ограничава зарядния ток до максимално допустимата стойност - за повече комфорт и безопасност. Така се избягва рискът от неволно задаване на прекалено висок заряден ток.

Настройване на мощността на зареждане

Със зарядното устройство MOON2Go мощността на зареждане може да се настройва гъвкаво само с едно натискане на бутона. Чрез приложението за смартфон е възможна дори безстепенна промяна на настройките. Така всеки стандартен контакт може да се използва с пълния му капацитет или да се ограничи до желаната стойност.

Интегрирано измерване на тока и модул за измерване на енергията

Зарядното устройство MOON2Go през цялото време измерва тока и напрежението на всичките три фази и зареденото количество енергия. Приложението за смартфон осигурява максимална прегледност и прозрачност и показва актуалната степен на зареждане, записва и сумира стойностите.

Защита срещу кражба и външна намеса

Зарядното устройство MOON2Go е защитено срещу кражба с автоматично заключване на зарядната букса в процеса на зареждане и след това. Допълнително зарядното устройство предлага и сериозна защита срещу злонамерена промяна в настройките за мощността на зареждане.

Връзка чрез Bluetooth

MOON2Go може да се свързва с всеки смартфон чрез Bluetooth LE (Low Energy). Приложението включва функции като дистанционно управление, мониторинг на фазите, отчитане на разходите и енергията и заключване на контролния панел на уреда.

Трифазно зареждане

За да се постигне приемливо време за зареждане с променлив ток, от решаващо значение е да могат да се използват всичките три фази на мрежата на 400 V. Пълният комплект MOON2Go осигурява такъв трифазен достъп и така може да съкрати времето за зареждане до три пъти спрямо монофазните зарядни станции.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Идеално решение за дома

MOON Wallbox Basic

Естествената еволюция в управлението на зареждането у дома. Съвместима с всички електромобили и Plug-in хибриди. Независимо дали в гаражи, подземни гаражи, навеси или на мястото Ви за паркиране.

MOON домашна акумулаторна батерия

Съхранявайте произведената от фотоволтаичната инсталация екологична слънчева енергия и я използвайте по-късно за зареждане на електромобила си.