Бъдещето на фирмената дейност
и учреждения.

Предлагаме ефективни компоненти за управление на енергията за фирми от областта на търговията, занаятите, услугите и промишлеността, за учреждения и за енергоснабдяване на сгради

MOON
Wallbox Connect

До 22 kW мощност на зареждане
1
Управление Smart Grid
2
Интегриране на данни през OCPP
3

MOON
AC Charger

Мощност на зареждане: 11 до 44 kW
1
До 2 точки за зареждане
2
Динамично управление на натоварването
3

MOON
2GO пълен комплект

Блутут и смартфон апликация
1
Регулиране на подаваната мощност
2
Може да се използва навсякъде
3

MOON
Power Charger 24 DC

Бързо и безопасно зареждане с постоянен ток
1
Интуитивен начин на работа
2
Компактен дизайн
3

MOON
Power Charger 75-300

Силно интегрирана система
1
Обща мащабируемост на производителността
2
Бъдеща устойчива широколентова линия
3

Цялостни модулни системи, настроени според индивидуалните нужди

Цялостните модулни системи, настроени според индивидуалните нужди, включват мощни фотоволтаични елементи, съвместим инвертор, акумулаторна батерия и зарядна станция за електромобили. Всеки от тези компоненти може да бъде закупен отделно.

Чрез интелигентната система за управление на натоварването на MOON намалявате консумацията на енергия от Вашия електродоставчик.

Други продукти на MOON Производство и съхраняване на енергия

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.

MOON акумулаторни системи за фирмени нужди

Решения по мярка за фирмено приложение. Обемен и същевременно гъвкав - това мото става все по-актуално и за системите за съхраняване на енергия.

Често задавани въпроси

Каква е разликата между офертите за корпоративни и частни клиенти?

Фирмените нужди по отношение на достъпа и отчетността, както и на управлението на електрическото натоварване в определени обекти, се отличават от изискванията на частните клиенти. Предложенията на MOON за корпоративни клиенти са съобразени с различията в потребностите и наред с възможността за ограничаване на сесиите на зареждане и управление на достъпа на отделните ползватели на автомобила включват и функция за отчитане през разпространените платформи за роуминг. Освен това чрез динамичното управление на натоварването могат да бъдат използвани повече точки за зареждане дори и при ограничено количество контакти.

Възможно ли е инсталиране на фотоволтаична инсталация за моята дейност?

Съвсем естествено. Като се вземат предвид енергийните Ви нужди и разходите Ви за електроенергия, в рамките на цялостния проект ефективността на енергоснабдяването Ви може да бъде повишена чрез инсталиране на фотоволтаична инсталация.

Как се извършва комуникацията между зарядната станция, акумулаторната батерия и фотоволтаичната инсталация?

Всички продукти на MOON са съчетаеми с наличния хардуер. Така в рамките на общия проект наличните отделни компоненти могат да бъдат допълвани с продуктите на MOON.

Имате ли други въпроси?

С готовност ще отговорим на Вашите въпроси. За целта, моля, попълнете нашия формуляр за контакт. Можете да се свържете с нас и на имейл адрес moon(kwfat)porschebulgaria(kwfdot)bg