MOON
AC Charger

Оптимизирано зареждане на Вашия електромобил.

Зарядната колонка за всякакви обекти се предлага в комбинация с различни видове оборудване и съвременен корпус, устойчив на атмосферни влияния. Опцията за две точки за зареждане позволява мощност на зареждане до 2x 22 kW, индивидуални софтуерни решения, Smart Grid Ready, както и резервно фотоволтаично зареждане. Подходящо за обществено ползване. MOON AC Charger позволява динамично управление на натоварването и контрол на Вашите зареждания.

MOON AC Charger работи с технологията Etrel Technology.

Цена при запитване
Цена при запитване

Акценти

Мощност на зареждане
2 x 22 kW

Удостоверяване
LAN, WLAN, LTE, ...

Управление
лесно и практично

управление на натоварването
динамично

Технически характеристики

Оптимизирано зареждане на Вашия автомобил

MOON AC Charger позволява зареждане на два автомобила с мощност по 22 kW. При разработката е обърнато специално внимание на надеждността, удобството при използване, максималната безопасност за крайния потребител и лесното инсталиране и обслужване.

Висока степен на безопасност

Степента на защита IP54 (защита срещу докосване, отлагане на прах и водни пръски) и типът защита IK10 (срещи удар) осигуряват безопасно зареждане.

Стандартизиран протокол за зареждане

Това съответства на утвърдените от Международната електротехническа комисия МЕК 61851-1 изисквания и основни положения по отношение на зареждане на електромобили от електрическата мрежа.

Безопасно и бързо зареждане

Ефективно използване на пространството

Опцията за две точки за зареждане на компактната колонка позволява ефективно използване на пространството. Благодарение на компактното разположение е възможно оптимално използване на площите за паркиране.

Модулна архитектура за лесна актуализация

Потребителят получава данни за цялостния процес на зареждане с помощта на многоезичния дисплей. Дистанционните актуализации на фърмуера осигуряват постоянна съвместимост с всички предлагани на пазара автомобили.

Мулти-свързаност

MOON AC Charger позволява лесно и удобно свързване с наличния софтуер посредством LAN, WLAN, GSM, LTE и Ethernet. Не се налага да прокарвате допълнителни мрежови кабели.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Интелигентно управление на зареждането

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.

MOON Wallbox Connect

Елегантната MOON Wallbox Connect позволява на Вашите клиенти и служители бързо и сигурно зареждане на електромобили.