MOON
VARTA flex storage E

Решения по мярка за фирмено приложение: Акумулаторните системи VARTA flex storage решения за фирмени нужди.

Обемен и същевременно гъвкав - това мото става все по-актуално и за системите за съхраняване на енергия. Тук предлагаме подходящи решения за всеки, който се интересува от модулни системи. Независимо дали става дума за проекти за съхранение на енергия за промишлеността, автокъщи или в селското стопанство, системата за съхранение за фирмени нужди може да бъде пригодена според конкретните потребности. Същевременно мощността и капацитетът позволяват каскадно включване. Системите за съхранение за фирмени нужди са конфигурирани със съвременни литиево-йонни клетки, оптимизирани за различни приложения.

Цена при запитване
Цена при запитване

Вашите предимства

Многостепенна концепция за безопасност

всички актуални данни накратко

Качествен продукт „Made in Germany“

Гъвкавост чрез разширяемост

Енергия за Вашата фирмена дейност.

VARTA flex storage E

Модулната архитектура на системата VARTA flex storage позволява индивидуално адаптиране на мощността, капацитета и функционалността към различни изисквания. Системите VARTA flex storage са оптимизирани за различни приложения в търговската сфера - от увеличаване на консумацията на енергия през покриване на пиковите натоварвания до аварийно захранване.

Технически характеристики

Модулна система

Броят на компонентите за съхранение на VARTA FLEX STORAGE E позволява гъвкавост и разширяване. Това позволява реализирането на решения, съобразени с индивидуалните нужди на клиента. Системата може да бъде разширена от изходните 75 kWh до 750 kWh.

Опция: Възможност за автономно електрозахранване

При спиране на тока системата VARTA flex storage създава самостоятелна мрежа, която осигурява електричество за Вашите нужди. Освен това при автономно електрозахранване системата VARTA flex storage System може да бъде зареждана от други енергоизточници.

Покриване на пиковите натоварвания (Peak-Shaving)

VARTA flex storage System използва ток (собствено производство), за да се справя с пиковите натоварвания. Това позволява трайно намаляване на таксата за предоставяне на капацитет.

Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди

Онлайн портал

Системите за съхраняване на енергия на VARTA позволяват интегриране в управлението на енергията и обмена на данни в дома, с което допринасят за намаляване на разходите за електроенергия. В онлайн портала можете да намерите подробни данни за зарежданата и съхранявана енергия във Вашата система за съхраняване на енергия на VARTA.

Гъвкавост

Системите за съхраняване на енергия на VARTA позволяват разширяване и след инсталирането им - благодарение на това можем да Ви предложим оптимална система, съобразена с Вашите потребности.

Качествен продукт "Made in Germany"

Иновативните системи за съхраняване на енергия VARTA Storage отговарят на най-високите стандарти за качество. Получавате гарантирано качество и функционалност.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Комплексни решения

MOON Power Charger 75-300

Индивидуална и многообразна. Особеност на нашите станции за бързо зареждане е мащабируемостта на общата мощност.

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия.