MOON
Power Charger 24 DC

Елегантната MOON Power Charger 24 (DC) позволява на Вашите клиенти и служители бързо и сигурно зареждане на електромобили. Благодарение на компактната си конструкция MOON Power Charger 24 (DC) е лесна за инсталиране. По-високата мощност на зареждане и по-високата ефективност в сравнение с обикновен Wallbox, интуитивното управление и различните възможности за удостоверяване, напр. RFID модул, позволяват универсално приложение на MOON Power Charger 24 (DC). Wallbox е оборудвана със заряден кабел с CCS куплунг. Благодарение на регулируемия преден панел и на потребителското меню тя е идеална за полуобществено приложение.

MOON Power Charger 24 (DC) работи с технологията ABL Sursum Technology.

Цена при запитване
Цена при запитване

Акценти

Мощност на зареждане
24 kW DC

с включен заряден кабел
със CCS куплунг

Ефективност
93,5%

Потребление в режим на готовност
< 16 W

Технически характеристики

Компактна Wallbox на прав ток

MOON Power Charger 24 разполага със заряден канел с CCS куплунг. Мощността на зареждане достига 24 kW.

Безопасност

Чрез съблюдаване на всички законоустановени стандарти MOON Power Charger 24 гарантира 100% безопасност при зареждане на Вашия електромобил. Разпознаването на остатъчен прав ток, защитата срещу механични въздействия и температурният диапазон на използване от -20 до +50 °C осигуряват максимална безопасност.

Качествен продукт "Made in Germany"

Наред с удобството при използване и извънредно изчистения си елегантен дизайн MOON Power Charger 24 предлага и друго важно предимство - качествена обработка и технологично утвърдено производство в Германия, за да Ви осигури комфортно зареждане на Вашия електромобил за по-дълго време.

Подробно докладване

Отчитане в реално време

Можете по всяко време да проверите данните за разхода, времето за зареждане и разходите в онлайн портала. По този начин разполагате с пълна прозрачност и можете да получите отчет за текущото потребление.

Кодирани данни

Всички данни за сесиите на зареждане се прехвърлят в кодиран протокол.

Преглед на профили на зареждане

Интегрирана е комуникация с backend система за отчитане на получените количества електроенергия чрез OCPP протокол.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Интелигентно управление на зареждането

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.

MOON Power Charger 75-300

Индивидуална и многообразна. Особеност на нашите станции за бързо зареждане е мащабируемостта на общата мощност.