MOON
Power Charger 75-300 DC

Модерната зарядна станция: индивидуална и многостранна

Особеност на станциите за бързо зареждане MOON Power Charger е мащабируемостта на общата мощност. Двигателят, който осигурява тази мощност за зареждане, представлява комплект от 75 kW, доказал качествата си при зареждането на самолети. Системите за зареждане с постоянен ток на MOON се предлагат в два размера с мощност от 150 до 300 kW.

MOON Power Charger 75-300 работи с технологията Alpitronic Hypercharger Technology.

Цена при запитване
Цена при запитване

Акценти

Мощност на зареждане
до 300 kW

Интегриране на данни
чрез OCPP

Плътност на тока
до 500 A

Управление
15‘‘ сензорен дисплей

Технически характеристики

До 300 kW мощност

Мощността е използваема почти в целия диапазон от 150 до 1000 V. Могат да бъдат конфигурирани всички популярни стандарти за зареждане.

Концепцията Power Stack

Компонентите Power Stacks позволяват безпроблемно комбиниране и повишаване на общата мощност, така че инвестицията Ви осигурява бъдеща възвращаемост. Лесното обслужване е още един аргумент в полза на MOON Power Charger. Имате лесен достъп до сервизно обслужване - просто трябва да свалите задния капак.

Стандартизиран протокол за зареждане

Това съответства на утвърдените от Международната електротехническа комисия МЕК 15693 изисквания и основни положения по отношение на свързвани към електрическата мрежа станции за бързо зареждане.

Компактна конструкция

Модулната архитектура ни позволява да се съобразим с Вашите желания и бързо да предоставим решение по мярка, без това да се отразява на мощността или качеството.

НЕЗАВИСИМО УПРАВЛЕНИЕ НА ЕНЕРГИЯТА Осигурете си по-голяма независимост от електрическата мрежа, като изберете комплексното решение на MOON. Гъвкаво и адаптивно към индивидуалните нужди.

Други продукти на MOON Производство и съхраняване на енергия

MOON фотоволтаична инсталация

Производство на енергия на място: Фотоволтаичните инсталации произвеждат екологична слънчева енергия. Свържете се с нас за повече информация.

MOON акумулаторни системи за фирмени нужди

Решения по мярка за фирмено приложение. Обемен и същевременно гъвкав - това мото става все по-актуално и за системите за съхраняване на енергия.