Комплексно решение от един източник.

MOON предлага цялостен спектър от решения във връзка с електрическата мобилност. От фотоволтаичната инсталация до домашната акумулаторна батерия и Wallbox.

Всичко се извършва от MOON и Вие имате само едно лице за контакт. В личен разговор-консултация на място ще обсъдим индивидуалните Ви желания, така че да можем да Ви предоставим оптимално цялостно решение. 

Решения за зареждане

Предлагаме оптималните за Вас решения за зареждане. Независимо дали става въпрос за бавно или бързо зареждане - намерете подходящите продукти тук.

Фотоволтаична инсталация

С фотоволтаичната система MOON можете сами да произвеждате екологично чиста слънчева енергия за зареждане на електрическите си автомобили. Същевременно намалявате и сметките си за електроенергия и по този начин спестявате разходи в дългосрочен план.  

С готовност ще Ви консултираме и относно различните възможности за финансиране. 

Акумулаторна батерия

С домашната акумулаторна батерия MOON можете да увеличите максимално потреблението на самостоятелно генерирана фотоволтаична електроенергия. Освен това акумулаторната батерия може да намали пиковите натоварвания при потреблението на електроенергия и по този начин да облекчи мрежата. Можете да спестите разходи за електроенергия и поради намалената инсталирана мощност.  

Нашата енергийна концепция е съобразена с Вашите енергийни нужди.

Готови ли сте да навлезете в света на електрическата мобилност? С радост ще Ви консултираме.