MOON Power България предостави безвъзмездно две зарядни станции на Военнамедицинска академия

В резултат на спечелена обществена поръчка Volkswagen Лекотоварни автомобили достави на Военномедицинска академия в навечерието на Великден седем нови ID. Buzz автомобила пътническа версия с изцяло електрическо задвижване, които ще бъдат използвани за транспорт на пациенти на хемодиализа. 

Автомобилите се издават с две предоставени напълно безвъзмездно зарядни станции модел MOON ID Charger, които вече са монтирани и готови за експлоатация. 

MOON е иновативен бранд, част от портфолиото на Порше БГ, който предлага интелигентни и базирани на потребностите решения за зареждане на електромобили, предназначени както за дома, така и за търговски цели. Марката е позната в 18 държави, част от търговската мрежа на Porsche Holding Залцбург.

MOON ID Charger е стенна зарядна станция на променлив ток (AC). Изключително подходяща е за външен или вътрешен монтаж, както за домашна употреба, така и за паркинг и офис пространства, хотели и търговски центрове. Предлагат се варианти с мощност до 11 kW, разполага с кабел за зареждане тип 2 с дължина 4,5 m или 7,5 m и има интегриран модул за дефектнотокова защита. Напълно съвместима с приложението Volkswagen, с което разполага всеки електрически автомобил. Моделът се предлага в три изпълнeния: Basic, Connect и Pro, като според нуждите позволява да бъде надграден с RFID верификация и вграден електромер.

За всеки бизнес - със заряда на MOON започва пътешествие, което ще промени представите за мобилност. Станете част от бъдещето!

Затвори