MOON Силата да променяш мобилността

Визията на MOON е да се утвърди като важен фактор на пазара на електрическата мобилност. Ние вярваме в необходимостта от постигане на целите на Парижкото споразумение относно изменението на климата, поради което предлагаме на нашите клиенти устойчиви, интелигентни и основани на анализа на данни енергийни решения. Отдавна се използва фразата "мобилността на утрешния ден" - този ден вече е днес.

MOON предлага на частните и корпоративните си клиенти индивидуални решения за включване в света на електрическата мобилност. От Wallbox с включена домашна акумулаторна батерия и фотоволтаична инсталация до станцията за бързо зареждане - по избор със или без интегрирана акумулаторна система - ние предлагаме пълен набор продукти, свързани с електрическата мобилност. Единният подход осигурява оптимално енергоснабдяване, устойчивост и ефективност. MOON предлага системи, чрез които електрическата мобилност ден след ден става част от ежедневието.

MOON Power Управление на енергията

Нашите адаптивни към индивидуалните нужди, перфектно съгласувани системи работят високоефективно и гъвкаво, изцяло според Вашите очаквания. Съхранената в домашната акумулаторна батерия MOON енергия Ви дава повече независимост от електрическата мрежа и осезаемо подобрява екологичните и икономическите показатели на Вашето електропотребление.

С фотоволтаичната инсталация MOON Вие произвеждате екологична слънчева енергия и ежедневно пестите от сметките за електричество. Освен това домашната акумулаторна батерия Ви осигурява захранване на домашните електроуреди дори при спиране на тока: от осветлението през електроуредите в кухнята или офиса до Интернет и отопление.

Благодарение на комплексните решения на MOON можете да зареждате електромобила си лесно, бързо и изгодно.

Една инсталация. Много предимства.

Нашето управление на енергията, съобразено с Вашите потребности от електроенергия

Обхватът и мощността на системата позволява точно планиране - за дома или фирмената дейност, и предлага безспорни предимства при управление на енергията - както днес, така и за в бъдеще. Предимства на съоръженията са елегантният и компактен дизайн и опростеното управление. Ние предлагаме цялостен спектър от решения във връзка с електрическата мобилност:

  • Интелигентна техника за зареждане
  • Ултрамодерна акумулаторна техника
  • Интелигентни системи за управление на натоварването и за отчитане
  • Фотоволтаична инсталация

MOON е Вашето комплексно решение от един източник

  • Консултация
  • Проверка преди инсталиране
  • инфраструктурна подготовка за инсталиране
  • Инсталиране и въвеждане в експлоатация
  • Поддръжка и обслужване
  • Подпомагане при подаване на документи и кандидатстване за субсидии

Всичко се извършва от MOON и Вие имате само едно лице за контакт.

 

Имате ли други въпроси?

С готовност ще отговорим на Вашите въпроси. За целта, моля, попълнете нашия формуляр за контакт. Можете да се свържете с нас и на имейл адрес moon(kwfat)porschebulgaria(kwfdot)bg